Adventures

Atlanterhavsparken

Atlanterhavsparken er en populær akvariepark i Ålesund som viser det marine livet i Atlanterhavet.

Oversikt

Alle adventures

Å legge ut på et eventyr er en spennende reise inn i det ukjente. Det er en søken etter å flytte grenser, omfavne det ukjente og skape varige minner. Enten det er å bestige høye topper, navigere i tett skog eller dykke ned i asurblått vann, tilbyr opplevelsene et sus av adrenalin og en dypere forbindelse med naturen.

Fra adrenalinpumpende aktiviteter til kulturelle begivenheter – eventyrreiser er en invitasjon til å gå ut av komfortsonen din og nyte historiene som hver destinasjon har å tilby, og etterlate deg med et nytt uforglemmelig minne.

Atlanterhavsparken er en populær akvariepark i Ålesund som viser det marine livet i Atlanterhavet.

Utforsk de mystiske marmorgrottene hos Bergtatt Opplevelser midt mellom Atlanterhavsveien og Molde.

Båtutleie i Møre og Romsdal lar besøkende utforske de pittoreske fjordene, øyene og den forrevne kystlinjen i sitt eget tempo.

For den eventyrlystne reisende som søker en unik og uforglemmelig opplevelse, tilbyr Romsdalen ikke bare fantastiske landskap over bakken, men også en fascinerende verden under overflaten.

Guidede havfisketurer i Møre og Romdal tilbyr ikke bare minneverdige fiskeopplevelser, men også muligheten til å utforske regionens bemerkelsesverdige natur.

Kom og opplev havfiske i Hustadvika! Fiskeværet Bud er historisk kjent for godt fiske. Båtene og utstyret har forandret seg, men det gode fisket består.

Kyststien er en fin tursti som byr på spektakulære naturopplevelser. Den sju kilometer lange stien som er gruset passer for alle og er mulig å kjøre med barnevogn og kan sykles.

Lei en båt på Bud Camping eller benytt deg av våre guider og dra på oppdagelsesferd til disse autentiske perlene langs kysten!