Dykk ned i dypet: Utforsk Norges undersjøiske eventyrland

Oppdag dypet: En guide til uforglemmelige dykkeopplevelser for den eventyrsøkende 

For den eventyrlystne reisende som søker en unik og uforglemmelig opplevelse, tilbyr Romsdalen ikke bare fantastiske landskap over bakken, men også en fascinerende verden under overflaten. Dykking i Hustadvika er en fengslende reise inn i klart, kaldt vann som avslører et mangfoldig marint liv og fascinerende undervannslandskap.

Hvor å dykke

Norge har en omfattende kystlinje med fjorder, øyer og levende marine økosystemer, kjent for sitt dramatiske landskap både over og under vann. Det krystallklare vannet ved Bud skaper ideelle forhold for dykking, og tilbyr sikt som kan strekke seg over imponerende avstander. Dykking her gir en mulighet til å utforske nedsenkede klipper, tareskoger og pulserende marint liv. Ta med hele familien på et spennende eventyr under vann!

Møter med marint liv

Dykking i Norge introduserer deg til en verden av marint biologisk mangfold. Fra fargerike sjøanemoner og stimer av levende fisk til majestetiske tareskoger som svaier i strømmen, undervannslandskapet er intet mindre enn fortryllende. Hold øye med seler som glir grasiøst gjennom vannet eller de unnvikende, men fengslende spekkhoggerne, som av og til dukker opp i norske farvann.

Hustadvika Havsportsenter

Har du lyst til å prøve fridykking? Hustadvika Havsportsenter har etablert seg i Bud og tilbyr utleie av utstyr og kjører faste turer ut for å dykke. Basen deres ligger et steinkast unna Bud Camping, og beliggenheten utgjør et ypperlig utgangspunkt for en tur med dykkerklubben. Havsportsenteret har 10 komplette utleiepakker i alle størrelser for utleie med personlig tilpasning. I samarbeid med Bud Dykkerklubb drar de på fridykkerturer i områdene rundt Bud og kan melde om god stemning, godt fiske og fantastisk stemning. Hustadvika Havsportsenter forhandler også utstyr, så her kan man få gode råd til tilpasning og valg av utstyr. Det jobbes også med å få på plass muligheten for å fylle lufttanker her. 

Vrakdykkeeventyr

Norges maritime historie er rik og historie, med tallrike skipsvrak som hviler på havbunnen. Vrakdykkerentusiaster kan utforske disse undervannstidskapslene og oppdage hemmelighetene til sunkne fartøyer fra forskjellige tidsepoker. Området rundt et vrak er et bemerkelsesverdig sted hvor vraket har blitt et kunstig rev, som myldrer av marint liv. 

Dykking i Romsdalen tilbyr en unik blanding av naturlig skjønnhet og marine underverker. Enten du er en erfaren dykker som søker nye utfordringer eller en nybegynner som er ivrig etter å utforske undervannsverdenen for første gang, lover våre mangfoldige dykkesteder en uforglemmelig reise under overflaten, og avslører en verden av underverk skjult under det arktiske vannet. Så, gjør deg klar, dykk inn og oppdag magien som venter under Norges fengslende hav.